RÉALISATIONS

Miroiterie

LEYS & FILS

Al meer dan 150 jaar lang is Miroiterie Leys DE specialist in glas- en spiegelwerk in Brussel, van het ontwerp tot de uitvoering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.

Honderden tevreden klanten gingen u al voor. Wanneer u een beroep doet op ons team van specialisten, kan u dus rekenen op vakmanschap en expertise tegen scherpe prijzen.

NIEUWE
REALISATIES

Ongeëvenaard vakmanschap …

Glazen deuren, spiegels, spatschermen, douchewanden, borstweringen, dubbele beglazing en nog vele andere toepassingen … Glas zit in ons DNA.

Onze specialisten helpen u uw projecten te verwezenlijken. Moderne architectuur, interieurdesign, winkelinrichting, klassieke replica’s … Onze ontwerpers en installateurs zorgen ervoor dat het eindresultaat volledig aan uw wensen voldoet.

Remplacements

VERVANGINGEN
& RENOVATIES

… al 5 generaties lang tot uw dienst!

en beschadigd etalageraam, een gebroken ruit, restauratie van een glasraam, verbouwing van een badkamer of keuken … Ons flexibele en professionele team speelt kort op de bal en staat klaar om u te helpen.

Ons team voldoet aan elke vraag binnen de best mogelijke termijn en tegen een marktconforme prijs. Of het nu gaat om het dringend vervangen of sluiten van een etalageraam, een herstelling van een gewone gebroken ruit of de restauratie van antieke ramen, wij hebben de gepaste oplossing voor u!