RÉALISATIONS

Miroiterie

LEYS & FILS

Al meer dan 150 jaar lang is Miroiterie Leys DE specialist in glas- en spiegelwerk in Brussel, van het ontwerp tot de uitvoering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.

Honderden tevreden klanten gingen u al voor. Wanneer u een beroep doet op ons team van specialisten, kan u dus rekenen op vakmanschap en expertise tegen scherpe prijzen.

NIEUWE
REALISATIES

Ongeëvenaard vakmanschap …

Glazen deuren, spiegels, spatschermen, douchewanden, borstweringen, dubbele beglazing en nog vele andere toepassingen … Glas zit in ons DNA.

Onze specialisten helpen u uw projecten te verwezenlijken. Moderne architectuur, interieurdesign, winkelinrichting, klassieke replica’s … Onze ontwerpers en installateurs zorgen ervoor dat het eindresultaat volledig aan uw wensen voldoet.

Remplacements

VERVANGINGEN
& RENOVATIES

… al 5 generaties lang tot uw dienst!

en beschadigd etalageraam, een gebroken ruit, restauratie van een glasraam, verbouwing van een badkamer of keuken … Ons flexibele en professionele team speelt kort op de bal en staat klaar om u te helpen.

Ons team voldoet aan elke vraag binnen de best mogelijke termijn en tegen een marktconforme prijs. Of het nu gaat om het dringend vervangen of sluiten van een etalageraam, een herstelling van een gewone gebroken ruit of de restauratie van antieke ramen, wij hebben de gepaste oplossing voor u!

CONTACT

Adres
Sint-Martinusgaarde 12
 – 1083 Brussel
Tel +32 (0) 2 218 70 96
Fax +32 (0) 2 219 42 96
Email info@miroiterieleys.be
Openingsuren van de winkel (of op afspraak)
Maandag tot donderdag: 7.30 – 12.00 uur / 12.30 – 16.00 uur
Vrijdag: 7.30 – 12.00 uur / 12.30 – 14.00 uur
BTW : BE 0422.362.744

PRIVACYVOORKEUREN

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen.
Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen.
Klik om Google Maps in / uit te schakelen.

Onze website maakt gebruik van cookies om u een betere navigatie te bieden. Gelieve onze algemene voorwaarden te aanvaarden.